Entra Registrar-se

#TermicGAS

Els millors Porra
steve_b4
Vador1

#webofical

el_meu_racoDES DEL MEU .... RACÓ

Parlar de futbol és una cosa, i parlar del Nàstic és una altra de ben diferent. Són coses semblants ... però no es poden barrejar. M’adono que no m’agrada el futbol, bé, potser m’agrada ... una mica, però el que realment em “flipa” és el Nàstic. Els meus sentiments es mouen pel Nàstic.

Llegir article

el_meu_racoTEMPORADA NOVA ....... IL•LUSIONS DE SEMPRE

Comença la temporada i tots són expectatives i il•lusions. Hi ha seguidors que pensen que aquest any serà el de l’ascens, que si guanyem els primers partits i amb l’equip que tenim ens posarem dalt i .... aviat el somiat “Nàstic – FC Barcelona” o Real Madrid”. Després d’haver parlat amb aquestes persones et queda el sentiment de “carai” tan de bo !!! però sembla que són una mica massa optimistes i es molt probable que aquest optimisme acabi en decepció !!!

Llegir article

el_meu_raco“MALALTS” DE NÀSTIC

De vegades em sembla que quan parlo amb alguna persona en referència al Nàstic hi ha molts que no entenen el que els hi dic. Vull dir que, una cosa és seguir al Nàstic (com el que segueix un altre equip de futbol) i una altra molt diferent és estar al cas de l’actualitat i del que es cou amb veritable interès i profunditat.

Llegir article

el_meu_racoEL NÀSTIC ... M’AJUDA A SER MÉS FELIÇ (II)

Parlava de l’empatia però no oblidem que l’assertivitat és aquella habilitat personal que ens permet expressar sentiments, opinions i pensaments en el moment oportú, de la manera adequada, defensant els drets propis i sense negar o desconsiderar els drets dels altres.

Llegir article

el_meu_racoEL NÀSTIC ... M’AJUDA A SER MÉS FELIÇ (I)

Bé, intentaré explicar i justificar com el fet que “ser del Nàstic” ens pot ajudar a tots els socis i seguidors, però sobretot als qui anem habitualment a l’estadi a ser persones amb un grau de felicitat més alt.

Llegir article

el_meu_racoLUIS CESAR SAMPEDRO

Aquest no serà un espai on habitualment jo parli de persones i d’actualitat, a no ser que la situació ho requereixi de manera urgent, habitualment intentaré parlar d’altres temes propers als sentiments, les emocions i els pensaments que ens provoca el Nàstic.

Llegir article

el_meu_racoSOC UN FANÀTIC DEL NÀSTIC

Porto una bona temporada que estic una mica preocupat, cada dia per una cosa o per una altre, hi ha diferents moments del matí, de la tarda i de la nit que penso en el Nàstic. Hi ha idees que em venen al cap sense jo fer cap esforç. No faig res i ... ja estic pensant en l’equip, els fitxatges, l’estadi, els rivals, els partits ... etc.

Llegir article

el_meu_racoEL NÀSTIC, UN SENTIMENT (II)

Llegir article
DES DEL MEU .... RACÓJosep Maria Cornadó, 07-09-2005
TEMPORADA NOVA ....... IL•LUSIONS DE SEMPREJosep Maria Cornadó, 20-08-2005
“MALALTS” DE NÀSTICJosep Maria Cornadó, 08-08-2005
EL NÀSTIC ... M’AJUDA A SER MÉS FELIÇ (II)Josep Maria Cornadó, 29-07-2005
EL NÀSTIC ... M’AJUDA A SER MÉS FELIÇ (I)Josep Maria Cornadó, 23-07-2005
LUIS CESAR SAMPEDROJosep Maria Cornadó, 11-07-2005
SOC UN FANÀTIC DEL NÀSTICJosep Maria Cornadó, 27-06-2005
EL NÀSTIC, UN SENTIMENT (II)Josep Maria Cornadó, 12-05-2005
EL NÀSTIC, UN SENTIMENT (I)Josep Maria Cornadó, 06-05-2005
ELS DIES DE PARTITJosep Maria Cornadó, 31-03-2005
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Webmaster: Webmaster <webmaster@nasticdetarragona.com>
Disseny: Albert Sola <asola@tinet.org>

Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Web allotjat a: La Tecla Network

Optimitzat per 1024x768.
Utilitzem cookies pròpis i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat personalitzada mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació i preferències.
Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.