Entra Registrar-se

#TermicGAS

Els millors Porra
steve_b4
Vador1

#webofical

el_meu_racoLA MADURESA DEL PÚBLIC

Ja fa uns quants dies que penso que el públic que assisteix cada diumenge al Nou Estadi de Tarragona està canviant. Ja fa unes setmanes que considero que aquell públic nerviós, crispat, indecís, insegur s’està transformant en un que s’ho passa bé i sap que és important guanyar, però que a segona divisió cal saber estar, crec que aquest públic ha sofert una transformació que s’anomena MADURACIÓ.

Llegir article

el_meu_racoL’ESTRÈS i el NÀSTIC (II)

La paraula estrès deriva del grec (com no podia ser d’una altra manera) “stringere” i significa “provocar tensió”. Per tant, pensem en ell com a resposta adaptativa dels diferents sistemes del cos humà a estímuls interns i externs. La genuïna i famosa enciclopèdia de saviesa “Salvat” defineix aquest mot com un “estat general de tensió en que es troba un organisme amenaçat de ser alterat en el seu equilibri psico-biològic per l’acció d’agents ambientals”.

Llegir article

el_meu_racoL’ESTRÈS i el NÀSTIC (I)

Darrerament, cada dia que vaig al Nou Estadi a veure el Nàstic surto decebut, molt decebut i també una mica inquiet.Surto decebut perquè els afeccionats i seguidors del Nàstic anem a l’estadi bàsicament per veure’l guanyar. Si a banda de guanyar, juga bé, millor que millor, però allò que volem és tornar a casa amb tres punts al sarró. I aquest és un fet què fa dies no veiem.

Llegir article

el_meu_racoLA TEORIA DE LA CRISI

Ansietat i angoixa són gairebé termes sinònims: es refereixen a un estat d’ànim relacionat amb la por, que acostuma a provocar una inquietud i un cert malestar interior, així com una reacció física que ens prepara per a enfrontar-nos a un perill imminent.

Llegir article

el_meu_racoEl NÀSTIC i el NIRVANA

No ho sé .... a cops estic una mica preocupat. Crec que soc una persona bastant equilibrada en molts àmbits de la vida. Penso que les coses en general em van força bé. Podrien anar millor, clar !!!, però no em puc queixar. Diria que ho tinc “tot bastant controlat”, bé .... tot no, el tema del Nàstic no el porto com voldria.

Llegir article

el_meu_racoLA PRUDÈNCIA

Diu Bertrand Russell “... l’home prudent només pensa en les seves dificultats quan això serveix per superar-les, quan no .... pensa en una altra cosa”.La prudència és el valor que ens ajuda a reflexionar sobre els efectes que poden produir les nostres paraules i les nostres accions, tenint com a resultat una actuació correcta en qualsevol circumstància. Ajuda a l’home a diferenciar el que és bo del que és dolent, i així, aquest pot decidir si ho vol o bé ho vol rebutjar.

Llegir article

el_meu_racoDÈFICIT DE B12?

Detecto un ambient que no m’agrada. Al Nàstic crec que es respira nerviosisme, i aquest no és un bon company de viatge ja que és una de les emocions que amb més facilitat s’encomana i és difícil de combatre un cop està instal·lada.

Llegir article

el_meu_racoCOM UNA CERVESA BEN FRESCA!!!

Sovint quasi totes les persones admetem la diferència entre el fet i l’experiència del fet. Una cosa és que un cotxe corri a 170Km/h (fet) i una altra que anés ràpid (experiència del fet). Una cosa és que un arribi 7 minuts tard a una cita i una altra és que trigui molt o poc.

Llegir article
LA MADURESA DEL PÚBLICJosep Maria Cornadó, 23-02-2006
L’ESTRÈS i el NÀSTIC (II)Josep Maria Cornadó, 13-01-2006
L’ESTRÈS i el NÀSTIC (I)Josep Maria Cornadó, 08-01-2006
LA TEORIA DE LA CRISIJosep Maria Cornadó, 28-12-2005
El NÀSTIC i el NIRVANAJosep Maria Cornadó, 28-11-2005
LA PRUDÈNCIAJosep Maria Cornadó, 07-11-2005
DÈFICIT DE B12?Josep Maria Cornadó, 23-10-2005
COM UNA CERVESA BEN FRESCA!!!Josep Maria Cornadó, 05-10-2005
PERDÓ PERÒ HE DE RECTIFICARJosep Maria Cornadó, 02-10-2005
L’AFICIÓ DEL NÀSTICJosep Maria Cornadó, 26-09-2005
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Webmaster: Webmaster <webmaster@nasticdetarragona.com>
Disseny: Albert Sola <asola@tinet.org>

Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Web allotjat a: La Tecla Network

Optimitzat per 1024x768.
Utilitzem cookies pròpis i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat personalitzada mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació i preferències.
Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.