Entra Registrar-se

#TermicGAS

Els millors Porra
steve_b4
Vador1

#webofical

el_meu_racoEl NÀSTIC.... ES DE PRIMERA?

La veritat és que intuïa que un dia hauria de fer aquest article, no sospitava però que caldria fer-lo tan aviat. No sé, jo respecto totes les opinions i més les dels representants del Consell d’Administració del Nàstic, però .... Luis Cèsar no es mereixia aquest final.

Llegir article

el_meu_racoCOMPRAR MOBLES A .. L'IKEA

Alguns amics em diuen que si aquest any no escric massa (va per tu Marto), d’altres que el que dic és una mica .... com diria jo, que divago, que no dic les coses com són (va per tu Antonio), que sembla que estigui tocat ... i realment ho estic, perquè enganyar-nos!!!

Llegir article

el_meu_racoESTEM PATINT MOLT !!!

L’inici de temporada no podia ser millor ... començà amb victòria a domicili davant d’un presumpte rival directe. El joc va ser bó, les sensacions que ens va deixar l’equip als privilegiats que vam veure la primera victòria a la lliga del Nàstic 2006-07 fantàstiques.

Llegir article

el_meu_racoNO ENS DESPERTEU DE MATINADA COM SERRAT

Als diccionaris de totes les llengües del món, inclòs la llengua catalana hi ha dues definicions referents a RÀBIA: la primera (1) ens parla del torbament de l'ànim irritat, violentament enutjat, produït per un estat emocional negatiu i la segona (2) d’una malaltia infecciosa aguda produïda per un virus i que l'home contreu generalment per mossegada dels animals rabiosos, sobretot el gos.

Llegir article

el_meu_racoEl NÀSTIC ESTÀ DE SORT? ...O NO?

Què és la sort? Ho tenim més o menys clar tothom .. però crec que val la pena anar al diccionari i adonar-se’n que “hom anomena sort a l’encadenament de successos considerat com a fortuït en tant que decideix la condició bona o dolenta escaiguda a una persona o entitat”.

Llegir article

el_meu_racoEL COR EM DIU ALGUNES COSES I EL CAP EN DIU D'ALTRES

EL COR EM DIU ALGUNES COSES I EL CAP EN DIU D

El cor em diu .... que farem una bona temporada, i que ens mantindrem a Primera. També em diu .... que aquí al Nou estadi “palmaran” el Madrid i el Barça, i que ho anirem a celebrar a la Plaça de la Font com si la UEFA haguéssim guanyat. També em diu .... que els diumenges a la nit veuré els gols del Nàstic per la tele, i compraré el diari els dilluns per llegir les ressenyes i que m’ho passaré d’allò més bé aquesta nova temporada.

Llegir article

el_meu_racoDECEPCIÓ i IL·LUSIÓ

DECEPCIÓ i IL·LUSIÓ

Mireu, ara feia molts dies que no em posava a escriure per motius laborals, però ara que puc, tinc la necessitat de compartir els meus sentiments i pensaments.Després de l’eufòria de l’ascens a Xerez, sense oblidar en cap moment la gesta que representa per la ciutat, només tinc sensacions de molta il·lusió per disfrutar la propera temporada al meu seient i amb els meus amics, de veure passar per Tarragona als millors equips de l’estat, amb els jugadors més bons del mon.

Llegir article

el_meu_racoLA TEORIA DE LA ... RELATIVITAT

A les acaballes del segle XIX, molts físics pensaven que totes les lleis importants de la física havien estat descobertes i que quedava poc més a fer que treballar els seus detalls. Les lleis de Newton del moviment i la gravitació semblaven descriure tots els moviments coneguts sobre la Terra, així com els moviments dels planetes i altres objectes celests. I hores d’ara podem dir que s’ha continuat avançant, i Albert Einstein va ser clau però sinó hagués estat ell, estic segur que hagués estat un altre, i que les coses no són fàcils ni són com alguns voldrien .... però avui tinc ganes d’escriure sobre la “una altra teoria de la relativitat”.

Llegir article
El NÀSTIC.... ES DE PRIMERA?Josep Maria Cornadó, 09-12-2006
COMPRAR MOBLES A .. L'IKEAJosep Maria Cornadó, 20-11-2006
ESTEM PATINT MOLT !!!Josep Maria Cornadó, 27-10-2006
NO ENS DESPERTEU DE MATINADA COM SERRATJosep Maria Cornadó, 29-09-2006
El NÀSTIC ESTÀ DE SORT? ...O NO?Josep Maria Cornadó, 03-09-2006
EL COR EM DIU ALGUNES COSES I EL CAP EN DIU D'ALTRESJosep Maria Cornadó, 05-08-2006
DECEPCIÓ i IL·LUSIÓJosep Maria Cornadó, 16-07-2006
LA TEORIA DE LA ... RELATIVITATJosep Maria Cornadó, 10-05-2006
QÜESTIONARI AL SEGUIDOR DEL NÀSTICJosep Maria Cornadó, 29-03-2006
TENIM “LA FLOR AL ..... “Josep Maria Cornadó, 10-03-2006
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Webmaster: Webmaster <webmaster@nasticdetarragona.com>
Disseny: Albert Sola <asola@tinet.org>

Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Web allotjat a: La Tecla Network

Optimitzat per 1024x768.
Utilitzem cookies pròpis i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat personalitzada mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació i preferències.
Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.