Entra Registrar-se

#TermicGAS

Els millors Porra
steve_b4
Vador1

#webofical

el_meu_raco“VEURE-HO I ... VIURE-HO”

“VEURE-HO I ... VIURE-HO”

La immensa majoria de les persones a qui preguntés diria què ho tenim difícil, que ho tenim molt complicat. Jo ho sé ... en sóc conscient!!! Des del principi sabia que era ... com ho diria ... agosarat!!! Què les probabilitats de sortir-se’n eren petites. El què passa es que si t’il·lusiones molt ... després segur que tens una decepció molt gran, no? Sí, és possible ... o no, pots no tenir cap decepció, això depèn de cada un!!! De fet, jo no puc fer res sense posar-hi il·lusió i reconec que ara tinc “el dipòsit en reserva, amb la llumeta que s’encén i s’apaga”, i sí que passo mals moments ... molts, però també de bons!!! I ara mateix, en el moment d’escriure, no sé massa segur com estic, però us asseguro que em venen al cap els bons ... és que n’hi ha hagut cada un que ... i si hores d’ara algú em demanés que fes una valoració global ... jo li posaria bona nota!!! Quina? Doncs no ho sé, però ...

Llegir article

el_meu_racoPER QUÈ SOC... DEL NÀSTIC?

PER QUÈ SOC... DEL NÀSTIC?

Fa uns quants dies que dono ... tombs a aquesta pregunta. La veritat, jo no em conformo amb una resposta fàcil del tipus ... doncs “perquè sí”. No!!! Ja sabeu ... que no m’avinc amb comoditat, sóc molt curiós, i m’agrada saber el “perquè” de les coses. Per un altre costat, estic convençut que la majoria de les coses que ens passen a la vida no són “perquè sí”. Tot i què, de vegades és possible que no coneguem directament la causa ... o no la relacionem ... o no la intuïm ... gairebé sempre penso que hi ha un motiu. Quan et “topes” amb algú o alguna cosa que no esperaves hi ha qui pensa “ves per on” ... potser ha estat l’atzar ... potser no!!! La veritat, no ho tinc clar!!! En general, m’atreviria a afirmar què les coses no passen “perquè sí” ... i clar, si jo sóc del Nàstic ... penso que no és per casualitat!!!

Llegir article

el_meu_racoL’EFECTE . . . NÀSTIC

L’EFECTE . . . NÀSTIC

Jo ... “ja sé” ... i soc del tot conscient que hi haurà qui pensarà que no estem en el millor moment per parlar de sentimentalismes, d’enamoraments, d’emocions ... però també qui em coneixeu, ho sabeu, jo discrepo. És, veritablement, molt fàcil parlar dels sentiments quan les coses van bé (perquè tots són agradables) però jo, que reconec que m’agrada fer “d’advocat del diable”, estic convençut que és precisament en els moments complicats ... quan cal aprofundir dins nostre, i així ho faré avui explicant el que per a mi és l’Efecte ... Nàstic.

Llegir article

el_meu_racoÉS QUAN DORMO QUE... HI VEIG CLAR

ÉS QUAN DORMO  QUE... HI VEIG CLAR

És quan dormo que hi veig clar... quin EXTRAORDINARI inici per una gran poesia del gran poeta català Josep Vicenç Foix, i quina extraordinària veritat!!! Almenys en el meu cas!!! Quan dormo ... és quan penso amb més claredat ... en el Nàstic, tot i que durant tot el dia no pari de fer-ho, quan jo dormo, somnio, estic tranquil, relaxat, seré ... estic a la glòria!!!

Llegir article

el_meu_racoEl FC BARCELONA I ... EL NÀSTIC

Des de ben petit sempre he sentit que el FC Barcelona és més que un club. No ho dubto que ... durant un temps ho ha estat. Diuen que quan els espectadors del Camp Nou cridaven Barça!! Barça!! en realitat estaven cridant ... Catalunya!! Catalunya!! Era temps de repressió i calia fer el que fos ... per no perdre la Identitat del nostre País.

Llegir article

el_meu_raco“PARLA I .... ESCRIURE DEL NÀSTIC“

El 2006 ha estat un any fantàstic, mai no l’oblidaré ... i tinc gravades a la meva retina un munt d’imatges, sensacions, sentiments i emocions de les quals ... moltes i moltes, tenen a veure amb el Nàstic. Ningú mai no serà capaç d’esborrar-me tota una sèrie de dades ... que m’han marcat i tinc emmagatzemades i que de vegades, quan ho necessito puc buscar, trobar i reproduir. Sí, premo “rew” ... busco la imatge que vull i després ... amb el “play” i el “pause” vaig fent, ja ho sabeu ... qui no es conforma és ... Tampoc no puc renunciar a res negatiu ... el que passa és que no acostumo a buscar aquestes imatges. Uffff, quin any ... tinc alguna imatge ... ESPECTACULAR!!!

Llegir article

el_meu_racoEL MILLOR EQUIP .... DEL MÓN

Sabeu? ... el Nàstic és per a mi, el millor equip del món. Ja se que algun pensarà què dic bajanades, o que m’he begut l’enteniment, o que no estic bé del cap ...o què m’agrada “fer volar coloms” ... ja m’ho penso!!! Mireu, ser el millor del món ... no es mesura amb indicadors científics, matemàtics i/o universals. No estic parlant de galàctics o de “dream teams” o de qualsevol altre muntatge mediàtic. Ja sé que hi ha gent què valora els equips de futbol, per les copes d’Europa que té, o per les lligues que ha assolit ... o pels jugadors fitxats, o per qui l’entrena o pels diners, o per altres paràmetres que no són els meus.

Llegir article

el_meu_raco“EL NÀSTIC ... i ... JO”

Jo ... amb el Nàstic tinc una relació ESPECIAL. Quan dic ... especial, vull dir que no és habitual. És diferent ... però amb connotacions positives i negatives. Positives quan les coses van bé, em fa sentir feliç, quan m’adono que tinc molta sort de tenir-lo i quan em sento cuidat ... no sé ... en molts moments, la majoria. També perquè negar-ho, negatives ... doncs de vegades ... les coses no són com jo desitjaria, trobo que hi ha dificultats, tinc una certa ansietat i ... em fa patir, però no és culpa del Nàstic, de l’únic que el puc responsabilitzar ... és de tenir-me tan obsessionat, però mirat fredament és més culpa meva què no pas seva!!! Perdoneu, rectifico ... en aquesta relació estic convençut que no hi ha culpables, sinó protagonistes ... que es una cosa ben diferent!!!!

Llegir article
“VEURE-HO I ... VIURE-HO”Josep Maria Cornadó, 07-02-2007
PER QUÈ SOC... DEL NÀSTIC?Josep Maria Cornadó, 01-02-2007
L’EFECTE . . . NÀSTICJosep Maria Cornadó, 23-01-2007
ÉS QUAN DORMO QUE... HI VEIG CLARJosep Maria Cornadó, 18-01-2007
El FC BARCELONA I ... EL NÀSTICJosep Maria Cornadó, 16-01-2007
“PARLA I .... ESCRIURE DEL NÀSTIC“Josep Maria Cornadó, 10-01-2007
EL MILLOR EQUIP .... DEL MÓNJosep Maria Cornadó, 01-01-2007
“EL NÀSTIC ... i ... JO”Josep Maria Cornadó, 25-12-2006
El NÀSTIC, L'AMISTAT I LA QUÍMICA .(II part)Josep Maria Cornadó, 20-12-2006
El NÀSTIC, L'AMISTAT I LA QUÍMICA ....Josep Maria Cornadó, 17-12-2006
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Webmaster: Webmaster <webmaster@nasticdetarragona.com>
Disseny: Albert Sola <asola@tinet.org>

Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Web allotjat a: La Tecla Network

Optimitzat per 1024x768.
Utilitzem cookies pròpis i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat personalitzada mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació i preferències.
Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.