Entra Registrar-se

#TermicGAS

Els millors Porra
steve_b4
Vador1

#webofical

el_meu_racoLES COSES .... SÓN COM SÓN?

LES COSES .... SÓN COM SÓN?

És veritat que ... les coses són com són però també ho és ... que algunes poden canviar. El fet que siguin de determinada manera no vol dir necessàriament que sempre hagin d’estar així. Insisteixo, les coses poden canviar i de fet canvien. Hi ha coses que penses que mai no faries o que no et passarien ... i et passen. Tothom ha tingut alguna sorpresa en aquest sentit, no? Cada un de nosaltres pot intentar millorar alguns aspectes de la seva vida, però per aconseguir-ho és fonamental trobar-se amb l’entorn precís i sobretot amb les persones adequades. Això però, sé que ... és una loteria com es diu vulgarment. La vida et va (generalment) ... segons les companyies que tens. Estic convençut que és així. Les persones del teu voltant influeixen de manera decisiva en “com et van les coses”. Anem per parts ... “primer l’u i després el dos”, no?

Llegir article

el_meu_racoÉS QUAN ESTIC DESPERT ... QUE SOMIO!!!

ÉS QUAN ESTIC DESPERT ... QUE SOMIO!!!

Fa temps vaig escriure “és quan dormo que hi veig clar” com el Foix. El títol de la seva poesia em va inspirar un petit article. Avui tinc ganes d’escriure d’una altra cosa.Dormir és necessari. Estem d’acord, no? A banda ... senta de meravella. Almenys a mi quan ... una nit dormo bé (plàcidament), l’endemà em “menjo el món”. En canvi quan no dormo les hores suficients al matí següent estic rebentat. Em sento “fora de cobertura” com el mòbil. Si al damunt he de fer alguna alguna activitat que requereix “xispa”, un mínim estat de forma o concentració ... millor no explicar el resultat. Un autèntic desastre!!! M’agrada sortir de nit fins tard, m’ho passo bé, buenu, bé és poc, la veritat ... de meravella, però normalment l’endemà em penedeixo “una miqueta”. Però no patiu amics ... el proper dia que “toqui” tornaré a sortir. També és veritat què ... no únicament és qüestió de son ... no sé, no sé ... ho deixo aquí, val? Millor no entrar en masses detalls!!!

Llegir article

el_meu_racoMIRAR, VEURE ... I BEURE.....CONTEMPLAR.

MIRAR, VEURE ... I BEURE.....CONTEMPLAR.

Al llarg de la història de la filosofia, un dels sentits que més s’ha discutit, estudiat, exaltat i, també, per què no dir-ho, condemnat, ha estat la vista i la seva expressió, la mirada. La mitologia grega ja diu que el primer sentit que van crear els déus en els homes va ser la vista. Els ulls eren els “portadors de la llum”.

Llegir article

el_meu_racoPARLEM O ... CONVERSEM?

PARLEM O ... CONVERSEM?

Conversar és una de les activitats que donen sentit a la vida. M’encanta fer-ho, i tot i ser molt complicat ... tinc amb qui practicar-ho. Sóc afortunat!!! He volgut buscar al diccionari el seu significat i he entès “parcialment” perquè m’agrada tant. Conversar segons Pompeu significa “entretenir-se amb algú parlant”. No sóc cap expert i molt menys cap especialista en llengua, però no estic del tot d’acord amb la definició que he trobat. Vull matisar una cosa. Clar que m’agrada entretenir-me ... i fer-ho parlant és fantàstic. Però per conversar també cal “escoltar”. És imprescindible. He notat a faltar aquesta paraula a la definició.

Llegir article

el_meu_racoQUÈ VOL DIR ... SER FRÀGIL?

QUÈ VOL DIR ... SER FRÀGIL?

Ja fa dies que volia escriure sobre “la fragilitat”. No sé ben bé perquè. No sé si és que penso que el Nàstic és fràgil, o al revés, que el fràgil sóc jo. No estic segur. El que sí crec és que a la vida, les experiències han de servir per millorar, sempre i quan acceptem la nostra fragilitat amb serenitat i intel·ligència.Hi ha qui pensa què per sobreviure amb garanties en qualsevol àmbit de la vida cal ser competitiu, segur de sí mateix i agressiu. D’aquesta manera sembla que es pot assolir un nivell de supervivència i èxit que impliqui el reconeixement de les altres persones i en conseqüència d’un mateix. El problema és que actuant sota aquests paràmetres la personalitat es fonamenta en criteris superficials i enganyosos, amb les conseqüències que això pot comportar a mig o llarg plac per l’equilibri emocional.

Llegir article

el_meu_racoL’OPTIMISME I ... JO.

L’OPTIMISME I ... JO.

La passada setmana escrivia del “pessimista crònic”, i aquesta, una mica per obligació i molt per devoció ho faig de l’optimista. I el motiu que em porta a fer-ho és que estic convençut que tots hem de fer el possible per ser feliços, i ser optimista ... és la única manera que conec d’ apropar-se’n.La felicitat és un sentiment. És un estat d’ànim caracteritzat per emocions de satisfacció i de plaer. M’agrada molt la paraula “satisfacció” per que l’associo a dues de molt importants: desig i necessitat. Totes les persones sentim desig i necessitat alhora i ho fem fins el darrer alè.

Llegir article

el_meu_racoEL “PESSIMISTA CRÒNIC”.

EL “PESSIMISTA CRÒNIC”.

Per naturalesa, tots els éssers humans tenim aspectes positius i negatius. Hi ha qui veu el got mig ple i també qui el veu mig buit. Sempre ha estat i serà així. Jo no sé a d’altres ciutats ... però a Tarragona tenim afeccionats del Nàstic que són incapaços de veure alguna cosa positiva del nostre equip.Quan sento al meu voltant converses referents al Nàstic i no tinc res millor a fer, sempre que puc “paro l’orella”. Vull dir que, com si fos una antena parabòlica l’oriento cap a la persona que fa els comentaris i escolto amb “més o menys” atenció, depenent del contingut i la forma en que es parli. De vegades val més la pena “no tenir cobertura”.

Llegir article

el_meu_racoAL·LUCINAT O IL·LUSIONAT?........NO, SATISFET

AL·LUCINAT O IL·LUSIONAT?........NO, SATISFET

Avui faré l’esforç de parlar una mica més de futbol i del Nàstic, del que faig habitualment, tot i que no garanteixo res. Em conec!!! Els meus amics, lectors tots ells (perquè són amics), m’insisteixen en que ja “està bé” de donar tants tombs a les coses, i em suggereixen que aquest esport és molt més fàcil d’entendre, i que jo em complico una mica la vida en les meves anàlisis, tot i que sóc una persona que crec que acostumo a complicar poc les coses ... jo diria que gens, però ...

Llegir article
LES COSES .... SÓN COM SÓN?Josep Maria Cornadó, 06-06-2007
ÉS QUAN ESTIC DESPERT ... QUE SOMIO!!!Josep Maria Cornadó, 15-05-2007
MIRAR, VEURE ... I BEURE.....CONTEMPLAR.Josep Maria Cornadó, 02-05-2007
PARLEM O ... CONVERSEM?Josep Maria Cornadó, 17-04-2007
QUÈ VOL DIR ... SER FRÀGIL?Josep Maria Cornadó, 11-04-2007
L’OPTIMISME I ... JO.Josep Maria Cornadó, 02-04-2007
EL “PESSIMISTA CRÒNIC”.Josep Maria Cornadó, 26-03-2007
AL·LUCINAT O IL·LUSIONAT?........NO, SATISFETJosep Maria Cornadó, 16-03-2007
INTUÏCIONS I... PRESSENTIMENTSJosep Maria Cornadó, 27-02-2007
“EL QUE MÉS M'AGRADA DEL... MÓN MUNDIAL”Josep Maria Cornadó, 20-02-2007
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Webmaster: Webmaster <webmaster@nasticdetarragona.com>
Disseny: Albert Sola <asola@tinet.org>

Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Web allotjat a: La Tecla Network

Optimitzat per 1024x768.
Utilitzem cookies pròpis i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat personalitzada mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació i preferències.
Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.