Entra Registrar-se

#TermicGAS

Els millors Porra
steve_b4
Vador1

#webofical

columnaVOLIA PARLAR DE FUTBOL ...

Desprès de tot el que està passant, a hores d'ara, la situació és molt delicada, les postures tant del Club com de la Federació son molt llunyanes d'un hipotètic punt de trobada .

Llegir article

columnaOtro día, señor Villar, otro día...

Madrid. Seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol. 30 de setembre. 9.30 a.m.

Llegir article

columnaUna setmana tranquila

Cada dia me n'adono que a can Nàstic difícilment podrem tenir una setmana tranquila. Si no ens tanquen el camp, presentem un contenciós administratiu o juguem la copa del rei contra el València o ens donen una suspensió cautela o Villar diu que retirem el recurs o perdem un partit a Gavà o... Vaja, que des de que ha començat la temporada no hi ha setmana que no estigui la situació calenteta (en el bon sentit de l'expressió). En una temporada com aquesta crec que seria necessari estar tranquils i treballar amb comoditat, tot i que com és lògic hi ha molts defectes, problemes o coses a millorar. I els companys de la columna ja han explicat algunes situacions durant les setmanes precedents. Estar d'acord o no és un altra cosa, però han expressat situacions que s'estan vivint a can Nàstic.

Llegir article

columna'That's Entertainment'

Ningú no pot negar que tenim gust per fer espectacle. Per això, no ens conformem amb oferir-lo al terreny de joc, sinó que n'impregnem tota la galàxia nastiquera. Sense anar més lluny, l'any passat vam organitzar un ball d'entrenadors a la banqueta, una desfilada de fitxatges a les oficines del club i, com a fi de festa, la celebració del descens, segurament una de les escenes més surrealistes que s'han vist mai en un estadi de futbol. De fet, encara hi ha qui es pregunta com a talents com a Buñuel, Fellini o Berlanga no se'ls va acudir mai una cosa així. El cas és que enguany no ens podíem conformar amb jugar partits de mèrit, com, per exemple, el del València al Nou Estadi. Havíem de donar una mica de 'vidilla' a l'entorn, no fos cas que ens avorríssim. En definitiva, perquè ningú no digui que, amb la Segona B, troba a faltar una mica d'acció, el Nàstic se'ns va als Tribunals. Ens trobem, doncs, de cop i volta, que, mentre la línia telefònica entre Madrid i Nyon treu fum, el Nàstic no és ja només un projecte de ciutat i un sentiment, que això ja ho sabíem i, per aquells que no, ja tenim la directiva recordant-ho a poc que pot, sinó també el rei de la comèdia d'aquest món tan còmic que és el planeta futbol. Qui ens ho havia de dir! No sabem com acabarà això, encara que, a fe de Déu, l'ermita de Sant Magí no dóna l'abast de la de ciris que estem encenent perquè Blatter i companyia, que segurament encara no deuen saber massa amb qui se les han de tenir (tot arribarà, que quan ens hi posem no hi ha qui ens pari), no ens facin fora de la competició. En fi, com sembla que hem agafat el gust a això de litigar, no se'ns acudirà pas demanar seny i prudència, cosa que fóra una pèrdua de temps, sinó que, almenys, el nostre pas pels Tribunals sigui el més discret possible i no se'ns acudeixi muntar 'performances' a l'estil Ruiz-Mateos. … Encara que, si cal ser coherents amb la línia impulsada pel club en els darrers temps, això no estaria del tot fora de lloc. Vist el que s'ha vist, és clar que si Paul Weller no hagués escrit ja 'That's Entertainment' mereixeríem que ens dediqués almenys una estrofa de la cançó, potser aquella que comença "Waking up from bad dreams…".

Llegir article

columnaI LA TRANSPARÈNCIA?

La nova temporada ha començat. Amb la represa del campionat, hi ha alguns afers que no han quedat massa clars, per no dir gens. Com a soci, a mi ningú m’ha informat de com ha quedat l’economia del club. La junta directiva, no ha convocat l’assemblea corresponent a la que, a més, es van comprometre expressament. No ens han dit qui formarà part del consell d’administració, si l’ajuntament en formarà part, etc. Crec que aquests fets denoten, una vegada més, la grisor i opacitat d’aquesta directiva. Pel fet que el dia de l’Extremadura, últim partit de lliga a la gloriosa segona A, uns socis (de forma inexplicable), anessin davant de la tribuna a vitorejar, com si fos un torero, a l’amic Josep Maria Andreu, això no li dóna dret, ni a ell ni a la resta de la junta, a deixar als socis amb el ‘cul a l’aire’ i no convocar l’esmentada assemblea. Aquesta falta de transparència se l’haurien de fer mirar molt seriosament. Tota la temporada venent fum, assistint a vodevils d’entrades i sortides d’entrenadors, fitxant un Lobo Diarte que no ha demostrat res, el gran fitxatge (amb fracàs estrepitós inclòs) de Goran Celar, etc.

Llegir article

columnaEdificar

Dissabte s'acaba la temporada. A hores d'ara, encara és incert quina serà la categoria en què el Nàstic encararà la temporada 2002/2003. Tanmateix, més enllà de la trajectòria esportiva de l'equip, el cert és que, s'acabi com s'acabi, la temporada actual ha servit per posar els fonaments d'un Nàstic nou. Per primera vegada en molt de temps (probablement, per primera vegada en la història més que centenària del club), el Nàstic ha generat un entorn massiu. Milers de persones a les graderies durant tot l'any han demostrat que el club ha aprofitat l'ascens per engrandir-se com a institució, gràcies a una massa social que de cap manera és de Segona B.

Llegir article

columnaAIXÒ NO S'HA ACABAT... ENCARA

Des del meu darrer article (molt sentit però encara amb esperança, després de la derrota del Nàstic al camp de l'Elx), l'equip ha jugat 4 partits més. D'aquests, tres els ha empatat i n'ha guanyat un. Un balanç pobre, molt pobre per un equip que pretén salvar la categoria. Amb la mà al cor, crec que ens podem salvar, guanyant naturalment, a l'Oviedo i aquí a casa, a l'Extremadura. Amb el cap fred, però, ho veig de pronòstic reservat. A aquestes alçades de la temprada, ja no depenem només dels nostres resultats. I encara amb l'esperança que seran positius als nostres interessos. Ara ja tot és càlcul, oracions i transistors que informin de què fan els altres.

Llegir article

columnaMAL EXEMPLE

El que vam veure dissabte al camp del Nàstic és conseqüència de molts anys de donar per bo allò que no ho ha estat mai. Jo, ja em perdonaran que parli de mi encara que sigui només de passada, quan formava part del Consell Directiu del Nàstic, sempre preguntava perquè tothom es queixava dels arbitratges. Aquest era un tema dels que mai se'n parlava a les reunions de les federacions, tan a la catalana com a l'espanyola, i la resposta sempre era la mateixa, "es un tema molt complicat i avui per tu i demà per mi."

Llegir article
VOLIA PARLAR DE FUTBOL ...Pere Valls i Miró, 08-10-2002
Una setmana tranquilaCarles Cortés, 01-10-2002
Otro día, señor Villar, otro día...Albert Ollés, 01-10-2002
'That's Entertainment'Jordi Jaria i Manzano, 25-09-2002
I LA TRANSPARÈNCIA?Salvador Guinart Díaz, 20-09-2002
EdificarJordi Jaria i Manzano, 22-05-2002
AIXÒ NO S'HA ACABAT... ENCARASalvador Guinart Díaz, 13-05-2002
MAL EXEMPLEPere Valls i Miró, 06-05-2002
Què farem amb el Nàstic?Carles Cortés, 02-05-2002
EnervamentJordi Jaria i Manzano, 23-04-2002
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20
Webmaster: Webmaster <webmaster@nasticdetarragona.com>
Disseny: Albert Sola <asola@tinet.org>

Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Web allotjat a: La Tecla Network

Optimitzat per 1024x768.
Utilitzem cookies pròpis i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat personalitzada mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació i preferències.
Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.