Entra Registrar-se

#TermicGAS

Els millors Porra

#webofical

14/10/2003

El Nàstic enguany és un d’aquests equips favorits per aconseguir-ho tot

Alguns, no tothom, pensaven que donat que en les primeres jornades el Nàstic s’havia col·locat amb una certa facilitat al capdavant de la classificació, tot seria molt fàcil i que ja estava tot fet, semblava que seria un passeig triomfal durant tota la temporada.

Certamen no es així, no tot ha de ser tan fàcil, estem jugant en un grup on la igualtat predomina per damunt de tot, qualsevol dels equips té potencial per figurar en les primeres posicions; tothom creu que s’ha fitxat molt bé i que els seus jugadors són els millors de la categoria.

Malgrat això, també hem de convenir que no tots seran els elegits, tan sols aquells que, a banda d’haver fitxar molt bé, hagin planificat bé la temporada, i hagin aconseguit la progressió necessària per arribar a l’últim terç del campionat amb les forces necessàries per culminar una privilegiada posició a la classificació i enfocar el play off amb les màximes garanties possibles.

El Nàstic enguany és un d’aquests equips favorits per aconseguir-ho tot, però recordem que l’any passat també hi figurava entre els favorits i ben aviat ens van baixar els fums; malgrat tot aquest any crec que es diferent, molt diferent diria jo; la planificació realitzada en la pre-temporada va ser molt seriosa, la paciència, la perseverància, la cura, i el seny van presidir totes les actuacions que es varen realitzar; la Comissió Esportiva va dedicar moltes hores a la inspecció i estudi dels expedients dels jugadors proposats, una Comissió composada per tècnics del Club, pels nous entrenadors, i per alguns directius; tots varen invertir moltes hores a aquesta tasca, per les seves mans varen passar molts curriculums de jugadors candidats a incorporar; varen fer molts quilòmetres per veure jugadors, seguint-los tant en els partits jugats a casa com en els de fora.

En ocasions les discussions i la manca d’acord sobre un determinat jugador en el sí de la Comissió, aturaven els procés, no tots hi estaven d’acord en un jugador determinat, fins i tot en algun cas concret es va tenir que recórrer a demanar nous informes que contrastessin i valoressin més encara la vàlua d’aquell candidat; varen ser dies de molta feina i molta dedicació. Afortunadament el planter que finalment s’ha confeccionat és un planter equilibrat, compensat, amb molta força física, amb molta alçada, i amb molta qualitat tècnica. Crec que aquest any aquesta plantilla sí que ens pot fer arribar a assolir l’objectiu establert.

Ara, aquests dies, desprès dels primers partits, algú també pensa que ens hem aturat, que l’equip ha perdut força i idees, que es fan molts canvis, que l’equip ideal que tothom, o la majoria té al cap, no surt a l’alineació inicial, que no fem gols, que l’atac no rutlla, que els laterals no funcionem al mateix nivell que altres línies de l’equip, i d’altres coses que es comenten a les tertúlies, al carrer, i a les mateixes graderies. Doncs bé, penso que estem en un procés inicial, que el nostre equip es un equip nou que s’està fent, que està madurant, i que encara predomina més les actuacions individuals que les col·lectives, tot, fruit de la manca d’una conjunció que ha d’anar arribant de mica en mica.

Crec que en tant arriba aquesta definició per un equip titular, que en tant arriba aquest desitjada conjunció, és molt bo estar-hi amunt, estar al capdamunt de la classificació en els llocs de privilegi; imagineu-vos el que pot arribar a ser aquest planter de jugadors el dia que tots estem d’acord en que juguen com un equip, com un bloc. Penso que cal tenir paciència, que cal continuar confiant i apostant per aquest equip, que cal continuar anant al camp cada diumenge a animar-los, i que cal fomentar l’afició pel Nàstic en qualsevol indret de la nostra ciutat i de la nostra província, el darrer partit érem 8.300 persones al camp, hem de continuar apostant per incrementar aquesta xifra, encoratjant a l’amic, al veí, al familiar, a tothom .

Avui el camp del Nàstic, a banda de poder anar a veure un gran equip, un gran espectacle futbolístic, es també un centre de relació i de comunicació importantíssim que cal conservar i potenciar per tots els mitjans possibles. A l’estadi, els diumenges fem Nàstic i també fem ciutat.

Visca el Nàstic i visca Tarragona.


Autor: J.L. Navarro

columnaRafa González

Ahir va ser trobat sense vida al seu domicili de Tarragona, el periodista tarragoní Rafa González ha mort aquest dimecres per causes encara desconegudes. Des de aquí ens volem sumar en el record amb el Rafa Gonzalez, que durant algunes temporades va col•laborar amb la nostra web, com diuen el mitjans, era un home de caràcter obert, burlesc , rialler, àcid , punyent i Gran apassionat pel Nàstic, us deixo una de les darreres COLUMNES que va escriure “Personalitat”, on queda reflectit una mica tot, es del Octubre del 2004 .

Llegir article

columnaPRESENT I FUTUR

Ha finalitzat la primera volta del campionat i la situació del Nàstic, tot i l'esperançadora victoria del passat cap de setmana davant l'Elx, convida mès al desencís i la deseperança que no pas a una optimista visió de futur. Setze punts quan estem a punt d'encetar el segón acte de la competició no són la millor carta de presentació per tal d'encarar una situació que a hores d'ara sembla irreversible.

Llegir article

columnaAU, VES, I FOT EL CAMP.

No conec personalment al Sr. José Maria Fernández. Em consta, però que és una bona persona, i, això per a mi ja és important. De tota manera, una cosa és la persona (en la qual, ni jo ni ningú, crec que tingui el dret d’analitzar), i una altre cosa és la figura INSTITUCIONAL que representa. Aquí, sí que crec que tenim un problema. Ho tenim com a SAD i ho tenim com a institució esportiva.

Llegir article

columnaNo pares sigue... sigue !!

Fa uns anys el grup de música “Proyecto Uno” va fer famosa la cantarella del “ No pares sigue... sigue” a la cançó “ El Tiburón” ....Aplicable ara mateix al nostre Nàstic, no podem parar hem seguir així....Sumant i sumant puntets....Però sobre tot amb el joc i ganes que l’equip esta demostrant en aquestes tres darreres jornades. La veritat és que escriure la meva primera columna de la temporada 2011/12 quan aquest Nàstic sembla que ha entrat en dinàmica positiva ha estat una alliberació ... ja no recordava escriure amb bones vibracions ... Això personalment és el que aquest Nàstic ara mateix em dona ,hem deixat de banda les “xorrades” varies del Consell, estic fart de les mogudes que portàvem fins ara ,sembla que pleguen al desembre,doncs de conya !! Bon vent i barca nova !! però em fa que possiblement el Consell entrant serà com aquell dit de: " Els mateixos gossos amb diferents collars" En fi ja veurem ... Ara mateix del que toca parlar és del nostre equip que sembla que amb l'entrada de D'Alessandro ha sortit de la UCI ,ens han traslladat a planta però encara estem entubats ,no cal badar el mister ho va deixar clar als jugadors el dia de la victòria davant el Sabadell... Ahora les vendran todos però recuerden...Somos una mierda y vamos los últimos !! Realment espectacular, D’Alessandro en estat pur.

Llegir article

columnaJA NI HA PROU DE PRESES DE PEL

Per fi em pogut veure reaccionar i guanyar al nostre equip a la lliga demostrant actitud i bon futbol, la llàstima és que això s’ha produït desprès de les primeres 12 jornades de lliga. Possiblement el canvi d’entrenador ha pogut influir mentalment i tàcticament (amb els nous mètodes) ja que la qualitat dels jugadors és la mateixa que fa 12 jornades anteriors. Això em fa pensar que, a banda de que el missatge de Joan Carles Oliva no se’l creien, discrepaven en algunes coses i la confiança en ell era mínima, recordo alguns comentaris post partit en que el que deia l’entrenador i el que deia algun jugador distaven molt entre si, possiblement va provocar una conxorxa al vestidor per que saltes l’entrenador i això ho penso personalment ja que en una setmana no es pot fer un gir de 360º i un equip, a qui tothom criticava i el feien a 2ªB a la jornada 11, ara torni a ser un equip amb opcions i amb qualitat, compromís, ganes, actituds, que si que tenien però no aplicaven. A partir d’ara el que hem de fer TOTS és estar al 200 % amb l’equip i amb Jorge D’Alessandro, que tot sigui dit, és un gran professional amb experiència en aquestes situacions i sobre tot en aquest mon del futbol en el que porta tota la vida com a jugador i entrenador, en definitiva un home en el que tinc molta confiança en que ens farà tenir finalment una temporada sense patir angunies d’última hora.

Llegir article

columnaCarta de felicitació per els nostres 15 anys

El club Gimnàstic de Tarragona ens felicita per el nostre 15é aniversari.

Llegir article

columnaESPERANÇA I CONFIANÇA

Pel que vaig llegint ha tornat l’esperança a la majoria de nosaltres, bona senyal. El que hi enteneu més ja feu possibles canvis a l’alineació de dissabte i el que es desprèn dels comentaris que puc llegir, és un a certa il·lusió.

Llegir article

columnaSreck segueix de verd !!

Avui començo una nova temporada columnera així que no em podia estar de saludar de nou a tots els foreros que any darrera any segueixen fidels a la web nasticdetarragona .com . Lloc de referencia dins del mon nastiquer. Una temporada de la que ja en portem uns quants partits i que per no trencar la tradició ja les hem vist de tots colors... Gols al darrer minut , gols fantasmes , minuts de bon futbol.. d'altres per agafar i anar a dormir .. En fi ,en la nostre línia ,jo soc dels que pensa que enguany tenim un bon equip , crec que ni mes bo ni més dolent que el de l'any passat sinó diferent ... Tenim fitxatges que de moment no acaben d'esclatar , d'altres que estan essent una sorpresa i si segueixen així fins i tot al desembre rebin ofertes per marxar a un equip de categoria superior , d'altres crec que estan en bona línia i tan de bo encara la puguin millorar i d'altres que ens estan sortint potser no com pensàvem , però es llei de vida i no ens diferencia gaire de les problemàtiques que la resta d'equips es poden trobar als inicis de temporada .

Llegir article
Rafa GonzálezWebmaster, 08-08-2013
PRESENT I FUTURJosep Mª Garcia, 25-01-2012
AU, VES, I FOT EL CAMP.Salvador Guinart, 13-12-2011
No pares sigue... sigue !!Jaime-Ramón Gener Garcia, 22-11-2011
JA NI HA PROU DE PRESES DE PELAntoni Figuerola, 11-11-2011
Carta de felicitació per els nostres 15 anysWebmaster, 02-04-2011
ESPERANÇA I CONFIANÇAPere Valls i Miró, 10-03-2010
Sreck segueix de verd !!Webmaster, 16-10-2009
FUTBOL MODERNJosep Mª Garcia, 30-09-2009
NO ENS PODEM PERMETRE PERDRE MASA SOCIALAntoni Figuerola Alonso, 17-09-2009
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20
Webmaster: Webmaster <webmaster@nasticdetarragona.com>
Disseny: Albert Sola <asola@tinet.org>

Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Web allotjat a: La Tecla Network

Optimitzat per 1024x768.
Utilitzem cookies pròpis i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat personalitzada mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació i preferències.
Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.