Entra Registrar-se

#TermicGAS

Els millors Porra

#webofical

09/05/2007

“FUE BONITO MIENTRAS DURÓ...”

Això s'ha acabat, mancan cinc partits per finalitzar la lliga i estem al lloc on es mereixem ja que la competició posa a tothom allà a on es mereix.

Es hora de fer balanç i analitzar que ha passat, doncs be jo faré el meu anàlisis personal i que cada un faci el seu i assumeixi les seves responsabilitats.

Desprès de les celebracions per l'ascens la Direcció Esportiva, encapçalada pel Sr. Sicart, no va fer els deures correctament i senyors es incomprensible que a uns pocs dies abans de començar la competició encara no estiguessin tancats els components de l'equip que ens havia de defensar a la “Liga de las Estrellas” (tinc els meus dubtes de que sigui així després de veure el que hem vist), ens va pujar l'èxit al cap i a la vegada varem pecar de “pardillos” i ens varem anar a Austria a fer una pre-temporada nefasta i que no va ser el que realment es una pre-temporada (habitacions sense persianes, lloc d'entrenament amb deficiències, trasllats per carretera interminables per jugar partits, etc...) potser si haguessin anat a Prades hagués estat més beneficiós.

Desprès de la “tourne” per terres austríaques es tornen a evidenciar els problemes entre el Director Esportiu (Sr. Sicart) i l'entrenador (Sr. Luis Cesar) sense que des del Consell d'Administració es poses remei a aquesta situació que no era nova ja que venia de la temporada anterior (potser si haguessin posat a tothom al seu lloc...).

Passen les jornades i el 26-11-2006 (jornada 12), part del Consell d'Administració desautoritzant al President Sr. Andreu, decideixen fer fora l'entrenador quan estem a 4 punts de la salvació i amb 26 jornades per endavant. Com a gran “salvador” fitxem a Paco Flores, un entrenador que ha demostrat no estar implicat amb el projecte i que dia a dia ha estat “ninguneando” a la premsa local i que te frases per la historia com: yo vivo en Castelldefels..., bailo jotas de contento con los fichajes..., ya le puedan dar el dinero que quieran a un equipo de cojos..., etc. Amb tot això l'únic que ha fet es enrarir més l'ambient i desprès de 21 partits (jornada 33) estem a “NOU” punts de la salvació desaprofitant diversos “match-balls” amb plantejaments incoherents, canvis incomprensibles i actituds poc esperonadores.

No penseu que hem deixo als jugadors, que també tenen la seva part de culpa en aquest viatge per la primera divisió, ja que d'alguns d'els nous fitxatges s'esperaven moltes coses però han estat amagats i no han demostrat res del que desitjàvem d'ells, (Campano no ha donat el rendiment, Generelo encara no l'hem vist, Gil balla molt be però jugar?, ...) també dir que hi hagut d'altres que s'han trenquen la cara cada partit i no s'amaguen (Portillo tot professionalitat, Chaboud incansable, Mingo tot terreny, Ruben Castro oportunista, Cesar Navas contundent, Pampa Calvo seguretat,...) i altres que donaven per “morts” han ressuscitat i donat el que tenien i més (Pinilla sensacional, Marco tot voluntat,...). Potser si haguessin fet un planificació com cal...

També hem de parlar del Consell d'Administració, un Consell dèbil i amb buit de poder que ha permès que el Nàstic SAD fos “la casa de tocame roque”, ara marxo ara em quedo, i entremig l'Alcalde (Sr. Nadal) posant cullerada, això va crear inestabilitat i total per que finalment passes el que havia de passar al mes de juny o sigui que el Sr. Andreu va dimitir irrevocablement (potser no calia haver marejat la perdiu) i entrem en una interinitat inverosimil ni mes ni menys que la SAD presidida, interinament que ningú s'oblidi, per un polític (Sr. Font) i a mes regidor d'esports (“juez y parte” en segons quins temes), si us plau deixin de polititzar el Nàstic. Aquesta interinitat dura fins el dia 27-03-2007 en que, lícitament al tenir majoria d'accions però poc èticament amb les formes, surt un nou Consell d'Administració, que no presenta cap projecte, en contra d'un accionista jove amb ganes de treballar que presenta un projecte de futur (potser hauríem de remar tots en la mateixa direcció) i després de descalificacions (Sr. Creus) a l'anterior President i diversos actes de cara a la galeria però no de solucionar els problemes esportius, ja que es parlava mes del Consell que de l'equip, finalment trien un president (Sr. Salvadó) que sembla que el dia del Vila-real li preocupava més el Noia d'hoquei que la situació del Nàstic i que com a president gira la cara als insults del Sr. Sicart envers d'un periodista disminuït i altres periodistes de la Ciutat i accions envers alguns socis.

Això ha esta el meu anàlisi de la temporada que estem acabant de saborejar i que no ens equivoquem no es un premi es una realitat i que no em sabut conservar per no tenir un club professionalitzat i un Consell d'Administració valent que hagués afrontat amb més decisió els problemes. Així que ha veure si aprenem dels errors i planifiquem una propera temporada amb garanties i posem els fonaments per tal de que el NOSTRE estimat Nàstic pugui tornar a la màxima divisió del futbol i es faci un lloc entre els millors clubs de l'estat espanyol.

Autor: Antoni Figuerola Alonso
Soci del Nàstic

columnaRafa González

Ahir va ser trobat sense vida al seu domicili de Tarragona, el periodista tarragoní Rafa González ha mort aquest dimecres per causes encara desconegudes. Des de aquí ens volem sumar en el record amb el Rafa Gonzalez, que durant algunes temporades va col•laborar amb la nostra web, com diuen el mitjans, era un home de caràcter obert, burlesc , rialler, àcid , punyent i Gran apassionat pel Nàstic, us deixo una de les darreres COLUMNES que va escriure “Personalitat”, on queda reflectit una mica tot, es del Octubre del 2004 .

Llegir article

columnaPRESENT I FUTUR

Ha finalitzat la primera volta del campionat i la situació del Nàstic, tot i l'esperançadora victoria del passat cap de setmana davant l'Elx, convida mès al desencís i la deseperança que no pas a una optimista visió de futur. Setze punts quan estem a punt d'encetar el segón acte de la competició no són la millor carta de presentació per tal d'encarar una situació que a hores d'ara sembla irreversible.

Llegir article

columnaAU, VES, I FOT EL CAMP.

No conec personalment al Sr. José Maria Fernández. Em consta, però que és una bona persona, i, això per a mi ja és important. De tota manera, una cosa és la persona (en la qual, ni jo ni ningú, crec que tingui el dret d’analitzar), i una altre cosa és la figura INSTITUCIONAL que representa. Aquí, sí que crec que tenim un problema. Ho tenim com a SAD i ho tenim com a institució esportiva.

Llegir article

columnaNo pares sigue... sigue !!

Fa uns anys el grup de música “Proyecto Uno” va fer famosa la cantarella del “ No pares sigue... sigue” a la cançó “ El Tiburón” ....Aplicable ara mateix al nostre Nàstic, no podem parar hem seguir així....Sumant i sumant puntets....Però sobre tot amb el joc i ganes que l’equip esta demostrant en aquestes tres darreres jornades. La veritat és que escriure la meva primera columna de la temporada 2011/12 quan aquest Nàstic sembla que ha entrat en dinàmica positiva ha estat una alliberació ... ja no recordava escriure amb bones vibracions ... Això personalment és el que aquest Nàstic ara mateix em dona ,hem deixat de banda les “xorrades” varies del Consell, estic fart de les mogudes que portàvem fins ara ,sembla que pleguen al desembre,doncs de conya !! Bon vent i barca nova !! però em fa que possiblement el Consell entrant serà com aquell dit de: " Els mateixos gossos amb diferents collars" En fi ja veurem ... Ara mateix del que toca parlar és del nostre equip que sembla que amb l'entrada de D'Alessandro ha sortit de la UCI ,ens han traslladat a planta però encara estem entubats ,no cal badar el mister ho va deixar clar als jugadors el dia de la victòria davant el Sabadell... Ahora les vendran todos però recuerden...Somos una mierda y vamos los últimos !! Realment espectacular, D’Alessandro en estat pur.

Llegir article

columnaJA NI HA PROU DE PRESES DE PEL

Per fi em pogut veure reaccionar i guanyar al nostre equip a la lliga demostrant actitud i bon futbol, la llàstima és que això s’ha produït desprès de les primeres 12 jornades de lliga. Possiblement el canvi d’entrenador ha pogut influir mentalment i tàcticament (amb els nous mètodes) ja que la qualitat dels jugadors és la mateixa que fa 12 jornades anteriors. Això em fa pensar que, a banda de que el missatge de Joan Carles Oliva no se’l creien, discrepaven en algunes coses i la confiança en ell era mínima, recordo alguns comentaris post partit en que el que deia l’entrenador i el que deia algun jugador distaven molt entre si, possiblement va provocar una conxorxa al vestidor per que saltes l’entrenador i això ho penso personalment ja que en una setmana no es pot fer un gir de 360º i un equip, a qui tothom criticava i el feien a 2ªB a la jornada 11, ara torni a ser un equip amb opcions i amb qualitat, compromís, ganes, actituds, que si que tenien però no aplicaven. A partir d’ara el que hem de fer TOTS és estar al 200 % amb l’equip i amb Jorge D’Alessandro, que tot sigui dit, és un gran professional amb experiència en aquestes situacions i sobre tot en aquest mon del futbol en el que porta tota la vida com a jugador i entrenador, en definitiva un home en el que tinc molta confiança en que ens farà tenir finalment una temporada sense patir angunies d’última hora.

Llegir article

columnaCarta de felicitació per els nostres 15 anys

El club Gimnàstic de Tarragona ens felicita per el nostre 15é aniversari.

Llegir article

columnaESPERANÇA I CONFIANÇA

Pel que vaig llegint ha tornat l’esperança a la majoria de nosaltres, bona senyal. El que hi enteneu més ja feu possibles canvis a l’alineació de dissabte i el que es desprèn dels comentaris que puc llegir, és un a certa il·lusió.

Llegir article

columnaSreck segueix de verd !!

Avui començo una nova temporada columnera així que no em podia estar de saludar de nou a tots els foreros que any darrera any segueixen fidels a la web nasticdetarragona .com . Lloc de referencia dins del mon nastiquer. Una temporada de la que ja en portem uns quants partits i que per no trencar la tradició ja les hem vist de tots colors... Gols al darrer minut , gols fantasmes , minuts de bon futbol.. d'altres per agafar i anar a dormir .. En fi ,en la nostre línia ,jo soc dels que pensa que enguany tenim un bon equip , crec que ni mes bo ni més dolent que el de l'any passat sinó diferent ... Tenim fitxatges que de moment no acaben d'esclatar , d'altres que estan essent una sorpresa i si segueixen així fins i tot al desembre rebin ofertes per marxar a un equip de categoria superior , d'altres crec que estan en bona línia i tan de bo encara la puguin millorar i d'altres que ens estan sortint potser no com pensàvem , però es llei de vida i no ens diferencia gaire de les problemàtiques que la resta d'equips es poden trobar als inicis de temporada .

Llegir article
Rafa GonzálezWebmaster, 08-08-2013
PRESENT I FUTURJosep Mª Garcia, 25-01-2012
AU, VES, I FOT EL CAMP.Salvador Guinart, 13-12-2011
No pares sigue... sigue !!Jaime-Ramón Gener Garcia, 22-11-2011
JA NI HA PROU DE PRESES DE PELAntoni Figuerola, 11-11-2011
Carta de felicitació per els nostres 15 anysWebmaster, 02-04-2011
ESPERANÇA I CONFIANÇAPere Valls i Miró, 10-03-2010
Sreck segueix de verd !!Webmaster, 16-10-2009
FUTBOL MODERNJosep Mª Garcia, 30-09-2009
NO ENS PODEM PERMETRE PERDRE MASA SOCIALAntoni Figuerola Alonso, 17-09-2009
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20
Webmaster: Webmaster <webmaster@nasticdetarragona.com>
Disseny: Albert Sola <asola@tinet.org>

Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Web allotjat a: La Tecla Network

Optimitzat per 1024x768.
Utilitzem cookies pròpis i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat personalitzada mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació i preferències.
Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.