Entra Registrar-se

#TermicGAS

Els millors Porra
steve_b4
Vador1

#webofical

bustiaREGLAMENTO DE FÚTBOLREGLA V: EL ÁRBITRO

REGLAMENTO DE FÚTBOLReglas de juego (2006)REGLA V: EL ÁRBITROAUTORIDAD DEL ÁRBITRO. Cada partido será controlado por un (1) árbitro, que tendrá total autoridad para hacer cumplir las reglas de juego en el encuentro para el que ha sido nombrado. (1) Si el árbitro se lesionase, el partido se suspenderá, salvo si es reemplazado por uno de los asistentes o el cuarto árbitro, o por un árbitro que esté presenciando el partido (si hay acuerdo entre los equipos). Bajo ningún concepto pueden existir dos árbitros simultáneamente. Por otra parte, y desgraciadamente, en categorías modestas suele actuar un único árbitro, con las limitaciones consiguientes, que no siempre son entendidas por el público y los jugadores.

Llegir article

bustiaNàstic

En mig d'aquests aires de pessimisme e indignació de molts aficionats nastiquers aprofito per donar la meva opinió sobre aquest Nàstic.El Nàstic, actualment, és el mateix Nàstic de quan jo era petit. Resultats, victòries, derrotes, ascens, descens... però sobretot sentiment! Això és el Nàstic: sentiment! Moltes opinions em fan gracia ( amb tot el respecte però, perquè les meves també li faran gràcia a algú) perquè estic fart d'escoltar que el primordial aquesta temporada és pujar a primera. Pujar a primera???? L'ascens de la temporada passada no va ser res més que un regal caigut del cel, va ser una alegria de les que fa goig celebra-les! Però encara més alegria vaig sentir quan vam pujar a segona desprès de 20 anys!

Llegir article

bustiaEl Nàstic participa en la campanya contra la fam que organitzen la LFP i la FAO

L’objectiu d’aquesta campanya és que els aficionats del club participin en aquesta lluita contra la fam vía SMS durant els caps de setmana del 21 i 28 d’octubre. Seran 42 els equips que participaran en aquest projecte organitzat per la FAO, l’organització de les Nacions Unides que impulsa la lluita contra la fam. Els diners recaptats per l’afició del Nàstic aniran destinats al miniprojecte que la FAO ha assignat al club. Aquest miniprojecte busca recollir uns 4.000 euros per donar suport a la cria d’ovelles en el poblat de Nadjou a Togo.

Llegir article

bustiaJORNADES DE COMUNICACIÓ ORGANITZADES PER TARRAGONA RADIO

JORNADES DE COMUNICACIÓ ORGANITZADES PER TARRAGONA RADIO

El futbol serà el gran protagonista de la Setmana de la Comunicació de Tarragona que organitza Tarragona Ràdio.Del dilluns 15 al dimecres 17 d’octubre es parlarà del futbol i del seu impacte als mitjans de comunicació a través d’unes jornades de debat on participaran periodistes, directors de programes, responsables de diaris, entrenadors, jugadors i comentaristes.

Llegir article

bustiaCOMUNICAT PENYA RED ROMANS

COMUNICAT PENYA RED ROMANS

Ara som pocs, tot just 30 o 35, els quals a partir d'il·lusió i treball intentem no només que la nostra penya no baixi el seu rendiment si no que pugi el seu llistó any rere any. Ja queda lluny aquell 2001, els principis sempre són durs però inoblidables. Hem gaudit al costat del nostre equip en 2ªB, emocionar-nos amb ells en 2ªA i gaudir de Primera enfrontant-nos als equips més grans del món. Però no ens conformem, ni de bon tros. Molts han estat els qui abans de nosaltres van fer aquest gran grup d'amics i van lluitar per guanyar-se el respecte de la graderia grana partit rera partit. No podem oblidar-nos d'ells perquè van ser mítics artífexs dels cànons que aquesta penya seguiria en un futur molt present: donar suport a nostre Nàstic. Després els van seguir altres per a donar-los nous impulsos, avanços que han anat succeint any rere any. Avui, podem afirmar amb orgull, que tot el que ens vam proposar aquells primers dies d'existència ho hem aconseguit amb escreix. I això no ha fet més que començar.

Llegir article

bustiaREGLAMENTO DE FÚTBOL Reglas de juego (2006) (III)

REGLAMENTO  DE  FÚTBOL <br>Reglas de juego (2006) (III)

SANCIONABLES CON UN PENALTI.Se concederá un penalti si un jugador comete una de las faltas directas anteriormente mencionadas dentro de su área de penalti, independientemente de la posición del balón y siempre que esté en juego.(20) Como podrá apreciarse, en ningún sitio se dice que cometer una infracción sancionable con un penalti implique necesariamente una amonestación.

Llegir article

bustiaREGLAMENTO DE FÚTBOL Reglas de juego (2006) (II)

REGLAMENTO  DE  FÚTBOL <br>Reglas de juego (2006) (II)

SANCIONABLES CON UN TIRO LIBRE INDIRECTO1. Siendo guardameta, y en el interior de su área de penalti, tardar más de seis segundos en abandonar la posesión del balón tras haberlo cogido con la/s mano/s. 2. Siendo guardameta, y en el interior de su área de penalti, tocar el balón con las manos después de haberlo controlado y abandonado su posesión, sin que ningún otro jugador lo haya tocado entre ambos contactos .

Llegir article

bustiaREGLAMENTO DE FÚTBOL Reglas de juego (2006) (I)

REGLAMENTO  DE  FÚTBOL <br>Reglas de juego (2006) (I)

REGLA XII. FALTAS E INCORRECCIONESA. FALTAS. SANCIONABLES CON UN TIRO LIBRE DIRECTO (1) Es importante tener en cuenta que desde 1997, la intencionalidad no es requisito exigible para poder sancionar una falta directa, a no ser que el tipo concreto lo exija explícita (por ejemplo, la mano intencionada) o implícitamente (escupir a un contrario). Hasta dicho año, en que el encabezamiento del apartado de faltas directas era “cometer intencionadamente alguna de las siguientes infracciones”, era legal (por ejemplo) dar una patada a un contrario por calcular mal el bote del balón, o que el guardameta derribara a un delantero por un error de cálculo, si su intención era atrapar el balón. Ahora todo es más sencillo y objetivo: un empujón, una patada o zancadilla (por ejemplo), aunque sea fortuita, es siempre sancionable. En tales supuestos, la intención únicamente será valorada a efectos de adoptar posibles medidas disciplinarias contra el infractor. Por otra parte, las faltas directas sólo pueden ser cometidas por jugadores (nunca sustitutos, sustituidos u oficiales), siempre en el interior del terreno de juego (con las especialidades que existen para la “agresión a distancia”), fuera del área de penalti (si se cometen dentro de ella, la reanudación procedente es un penalti) y estando el balón en juego.

Llegir article
REGLAMENTO DE FÚTBOL
REGLA V: EL ÁRBITRO
Jose Ant. Luaces, 09-02-2008
Nàsticalbertosi, 30-10-2007
El Nàstic participa en la campanya contra la fam que organitzen la LFP i la FAORamon Font, 20-10-2007
JORNADES DE COMUNICACIÓ ORGANITZADES PER TARRAGONA RADIOHelder Moya Jardim, 13-10-2007
COMUNICAT PENYA RED ROMANSRed Romans, 23-08-2007
REGLAMENTO DE FÚTBOL
Reglas de juego (2006) (III)
Jose Ant. Luaces, 21-07-2007
REGLAMENTO DE FÚTBOL
Reglas de juego (2006) (II)
Jose Ant. Luaces, 12-07-2007
REGLAMENTO DE FÚTBOL
Reglas de juego (2006) (I)
Jose Ant. Luaces, 01-07-2007
S'ha acabat!Maginet, 16-06-2007
- GRACIAS -LOS GLOSTERS, 11-06-2007
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20
Webmaster: Webmaster <webmaster@nasticdetarragona.com>
Disseny: Albert Sola <asola@tinet.org>

Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Web allotjat a: La Tecla Network

Optimitzat per 1024x768.
Utilitzem cookies pròpis i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat personalitzada mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació i preferències.
Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús.